Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

RTK1 Mehtäpellon My Dream 

Bella

7.11.2011

lonkat/hips:A/A kyynärät/elbows:0/0 silmät/eyes: terveet(10/15)/clear
PRA1 terve/clear, PRA2 kantaja/carrier
ei allergioita tai muita sairauksia

näyttelyistä 2kp, JUN ERI, AVO ERI /2. HP, JUN EXC., OPEN EXC.
Virosta: AVO ERI4
Liettua: AVO ERI3 & AVO ERI4
kokeista: NOU0, rallytoko: 3x ALO HYVÄKSYTTY, TP-> RTK1

jälkeläiset/offspring: Vutukan Fazer-pentue & Vutukan H- pentue & Vutukan Lumi- pentue/Vutukan F litter & H litter & L litter

lähes 6vBella pian 4 vuotta
Bella studiokuvissa, pian 4v
Bella studiokuvauksessa,pian 4v
Bella 16kk
Bella noin 1/2 vuotta
Bella noin 7 viikkoa
Bella 7 viikkoa

Bella liittyi team Vutukkaan, koska minun oli aivan pakko saada "jatkoa Taikasta". Bellan mummi Taika kun oli minulle hyvin erityinen koira ja mm. aikatauluasioiden vuoksi ehti saada vain yhden pentueen itse. 

Bella on aina niin iloinen, sosiaalinen ja vilkas kultainennoutaja. Bella on myös oppivainen, koulutustilanteissa se itse tarjoaa erilaisia toimintoja. Ehkä eniten Bella nauttii uimisesta. Kotipihassa sille saisi heittää keppiä ja leluja väsymiseen asti. Ulkonäöltään Bella on paljolti samanlainen, kuin isomumminsa Dana nuorena. Bella on vain hieman vahvaluustoisempi ja runsaammalla karvalla varustettu versio. 

Bellan kanssa olemme tutustuneet minulle aiemmin aika vieraaseen lajiin, agilityyn. Tammikuussa 2015 aloitimme alkeiskurssilla, jonka jälkeen huomasin olevani aivan koukussa. Taas;). 

Bella synnytti ja hoiti hienosti kolme isoa pentuetta ja näin ollen on vaikuttanut suuresti kasvatustyöhöni. Nyt Bella saa keskittyä mummona ja hoitotätinä olemiseen, kivoihin harrastuksiin ja rakastettuna perheenjäsenenä olemiseen. 

 

©2019 Koirahoitola Hulppea Hurtta - suntuubi.com