Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Olen Karppasen Tanja Pulkonkoskelta, Maaningalta. Asun aviomieheni Mikan, pienen tyttäremme Minjan sekä kahden maatiaiskissan (Lempi n.7v ja Unelma n.6v) ja koirien kanssa maalla omassa talossa peltojen ja metsien keskellä.

Ammatiltani olen eläintenhoitaja. Eläintenhoitajan perustutkinnon suoritin 2010 ja eläinhoitolan pitäjän ammattitutkinnon 2011. Keväällä 2012 kävin koiran trimmauskurssin PEMOlla ja syksyllä 2012 trimmauskurssin ammattilaisille. Alkuvuodesta 2012 olen kuulunut luonnonvara-alan näyttötoimikuntaan. Keväällä 2015 alkoi tuntua, että ammattitaidon laajentaminen ja opiskelu olisi taas kiva juttu. Hain ja pääsin opiskelemaan eläintenkouluttajaksi syksyllä 2015. Opiskelin 2016 vuoden elokuulle asti työn ohella, vuoden 2016 loppupuolen ja 2017 vuoden pidin taukoa opinnoista.2018 vuoden alusta jatkan taas opiskelua muun ohella. Työkseni pidän koirahoitolaa ja trimmaan kaikenlaisia kotikoiria. Koirien kasvattaminen on harrastus ja elämäntapa. Olen allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen ja käynyt kasvattajan perus- ja jatkokurssin.

Koirieni kanssa harrastan näyttelyitä, rallytokoa, agilityä ja mejää sekä rodunomaisia lajeja lähinnä kotona omaksi iloksi. Lisäksi mieheni Mika käy kultaistemme kanssa lintumetsällä. Monenlaisessa menossa ollaan mukana (mm. kaverikoiratoiminta) ja kiinnostus uuden oppimiseen on suuri niin ohjaajalla kuin koirillakin. Ilman koiria ei juuri tule liikuttua, karvaiset kaverit tekevät elämästä ainakin tuplasti hauskempaa.

Kasvatus on pienimuotoista, pentueita syntyy säännöllisen epäsäännöllisesti. Jokainen pentue ja pentu on minulle hyvin tärkeä ja toivon saavani kuulla kasvattamieni koirien kuulumisia silloin tällöin läpi koiran elämän.

Tärkein tavoitteeni on kasvattaa sellaisia koiria, joiden kanssa on helppoa ja mukavaa elää. Pyrin hyvään kokonaisuuteen, jossa on huomioitu rodunomainen luonne, terveys ja hyvä rakenne. 
 


2014

2015

©2018 Koirahoitola Hulppea Hurtta - suntuubi.com